Resultaten voor bedrukking


bedrukking
Bedrukkingen Kelme.nl.
Bij elke bedrukking garanderen wij een kwalitatieve bedrukking die voor een lange tijd de gewenste uitstraling geeft. Op basis van het aangeleverde logo geven wij u advies voor de geschikte bedrukkingtechniek. Wij accepteren de volgende formaten die werken met onze software.:
t shirt bedrukken Shirt laten bedrukken, ontwerp je eigen t-shirt.
Je hoeft geen grote hoeveelheden artikelen of kleding te laten bedrukken. Ook als je maar 1 uniek T-shirt of product nodig hebt, hebben wij daarvoor een prima betaalbare oplossing. De meeste van onze producten bestel je al voor een paar euro inclusief bedrukking!
bedrukken Betekenis/definitie van.
bedrukken werkw.Uitspraak: b'drkn' Verbuigingen: bedrukte verl.tijd enkelv. Verbuigingen: heeft bedrukt volt.deelw. Toon alle vervoegingen 1 met een drukpers vormen en kleuren drukken op iets Voorbeelden: textiel bedru. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/bedrukken.: Let op: Spelling deels uit 1864: bedrijvend werkwoord gelijkvloeiend ik bedrukte, heb bedrukt, voldrukken; ook verdrukken.
Bedrukte koffiebekers Bio Futura Duurzame Verpakkingen Wegwerpservies Duurzame Verpakkingen Bio Futura.
Bij ons kunt u bekers met eigen bedrukking laten maken vanaf 1.000 stuks! Onze duurzame koffiebekers zijn met eigen bedrukking en lage minimum afnamehoeveelheden zeer geschikt voor promotionele doeleinden en kunnen een grote toevoeging vormen voor de branding van uw bedrijf of organisatie.
Bedrukken en Borduren.
Het nummer komt op de rug. Een nummer mag maximaal uit 2 nummers bestaan en zal 19 cm hoog zijn. Indien er voor een bedrukking van een naam en nummer gekozen is zal het rugnummer wel lager komen dan normaal.
Blik bedrukking.
Nieuw in de blikindustrie is ook het bedrukken van zeer kleine oplages 10-500 st. Als reclame uiting zeer goed te gebruiken met eigen huisstijl of voor jubilea ect. tampografie rechtsstreeks door ons te bedrukken in allerlei vormen en formaten. Plaats van bedrukking graag in overleg met ons, er zijn vele mogelijkheden, b.v.
Bedrukking Druktemakers Heerenveen.
Werksweaters / Polos. Bedrukking van de kleding kan op drie verschillende manieren: Met snijlogo's, Transfers of Zeefdruk. De manier waarop de kleding bedrukt wordt is afhankelijk van het aantal kledingstukken. Snijlogo's' borst en rug zijn geschikt voor kleine aantallen. Prijzen: Borstlogo in 1 kleur: 5, p.
Textiel laten bedrukken? Hier vind je onze prijzen! Joor it Sign Textieldruk.
Basic polo kleur 1051, 869., Basic hooded sweater kleur 1573, 1300., Bedrukking per kledingstuk tot 15 stuks. Flexdruk 1 opdruk in 1 kleur 950, 785, elke volgende opdruk of kleur 600, 496, Naam en nummer 1250, 1033., Zeefdruk licht textiel.

Contacteer ons